Bjergby data

Bjergby-Data hedder et nyt IT-firma, der kommer til at ligge på Skagen Landevej 96


Bag står 4 erfarne folk, som dækker stort set alle områder indenfor IT.


Christian Christiansen er initiativtager, og driver til daglig virksomheden Elektrikeren Bjergby, som allerede installerer netværk, wifi, alarmer og videoovervågning mange steder. John Christiansen, Michael Andersen, Kim Nygaard Hansen, er de øvrige involverede, der alle har stor erfaring inden for IT-området.


”Vi ønsker at hjælpe private og mindre firmaer med med at løse tekniske problemer, og hjælpe med IT-løsninger og rådgive når der skal købes nyt. Vi har stor erfaring med netværk, Apple-udstyr, PCere og kan hjælpe med at løse de fleste IT-problemer”, siger Christian Christiansen.


Bjergby-Data tilbyder bl.a. løsninger der sikrer virksomhedens data ved at lave Hosting af backup. Det betyder at man laver en kopi af virksomhedens data, og sikrer data ved at opbevare data på flere lokaliteter. Der leveres også netværksløsninger, etablering af wifi med stor rækkevidde, og videoovervågning er blandt tilbuddene fra det nye IT-firma i Bjergby, der naturligvis sætter det hele op, så det kører.


Bjergby-Data arbejder også med sociale medier. F.eks. har Michael og Kim hjulpet med at udvikle hjemmesiden for Bjergby-Mygdal, hvor Facebook og Instagram er integreret på siderne, hvor det er relevant ( www.bjergby-mygdal.info). Bjergby-Data tilbyder også at hjælpe virksomheden med at komme i gang med sociale medier, der er mange gode grunde til at markedsføre virksomheden her, og stadig flere virksomheder ser mulighederne.


Der findes yderligere information på www.bjergby-data.dkBjergby Data