Skolen

Bjergby-Mygdal skole

- en del af Nordvestskolen

 

Bjergby-Mygdal skole

- en del af Nordvestskolen

 

Bjergby undervisningssted

Asdalvej 14, Bjergby

9800 Hjørring


Tlf. 72 33 38 30

E-mail: bjergbyskole@hjoerring.dk

Web: www.nordvest-skolen.dkPå Bjergby-Mygdal Skole kan du møde 136 glade børn, fra 0. - 6. klassetrin, og 17 engagerede voksne. Vi udgør en skole hvor det faglige niveau, den sociale dimension og fællesskabet, samarbejde, accept af forskellighed samt livsduelighed vægtes højt. 


Skolen har til huse midt i et særdeles naturskønt område  - vi er omgivet af legepladser, sportspladser, tennisbaner, multibaner og masser af grønt. Derudover har vi en skoleskov, hvor der er en overdækket skolestue med tavle, borde og bænke samt shelters og bålplads.


Vi er en traditionsbåret skole - fordi vi tror på at genkendelighed vækker glæde og giver tryghed, som eksempel herpå kan nævnes at der er morgensang hver mandag og onsdag, at 0. klasserne altid får en ven fra 6. klasse, at 5. klasse tager på lejrtur til Læsø, at 0. klasse fejrer 100-dages fest, at der er Lucia-optog i kirken, at mellemtrinet deltager i skole OL, Majfest i SFO’en og der kan nævnes mange flere ting.


På skolen har vi ”Kantinen”, her sælges der altid en varm eller lun ret samt boller, yoghurt, juice m.m. De yngste elever spiser hver dag i vores store fællesrum, hvor kantineudsalget er.


Der er mulighed for at være tilmeldt skolens SFO om morgenen fra 6.30 - 8.00 og igen fra 13.30-16.45. I SFO’en foregår mange aktiviteter, fx kreative sysler, aktiv leg i hallen, bål, fri leg og race på mooncars.

Hver eftermiddag får børnene et let måltid, det kan være frugt, grønt og boller eller knækbrød.


Bjergby-Mygdal Skole er en del af Nordvestskolen, som ud over os består af  de to byskoler: Højene Skole og Lundergårdskolen.


I er velkomne til at kontakte os, såfremt I har spørgsmål til skolens virke.


Line Karsø er skoleleder på skolen og kan kontaktes på line.hedegaard.karsoe@hjoerring.dkeller via telefon på 72 33 38 30. 


Mona Larsen er SFO-leder og kan kontaktes på mona.larsen1@hjoerring.dkeller via telefon 41 22 38 81.