Bjergby Rideklub
elevskolecup2018
hyggerace
love
opstilling
sponsorspring
vinderen
spring
bagvendt
langsvejen

Bjergby Rideklub Bjergby Rideklub


Bjergby Rideklub er en aktiv og inkluderende forening med ca. 125 medlemmer fra 3 til 75 år. Vi holder til på Stald Sakstrup i Bjegby. Vi har adgang til ridehal og udendørs spring- og dressurbaner samt store markarealer til græsning og en fantastisk natur med riderute lige udenfor døren. Nogen har privat hest, andre rider på vores 8 skoleheste.

 

Vi tilbyder rideundervisning, ja. Men at gå til ridning hos os, er mere end det. Hos os vægter vi det sociale aspekt i at være en del af en klub højt. Interessen for heste forener os, men vi laver meget, som ikke direkte involverer en hest. Vores større ryttere arrangerer hyggeaftener i klubben, af og til med overnatning, og altid en masse hestesnak. Alle aktiviteter foregår på tværs af aldersgrupper. Om du har din egen hest eller ridder på en af rideskolens heste, gør hos os ingen forskel.  

 

Når børn og heste mødes er der brug for stor forældreopbakning. Det er ikke som at sætte sønnike af til svømning og hente bagefter. Men selv uerfarne forældre, der ikke lige havde tænk at heste kunne være sagen, oplever hurtigt, at de får noget socialt ud af at deres barn går til ridning.

 

Vi arbejder for at fastholde et lavt kontingent og pris på undervisningen, så klubben er attraktiv for så mange som muligt. Vi supplerer foreningens økonomi med en høj grad af frivillighed. Derudover får vi også indtægter ved at afholde forskellige arrangementer og stævner, som ikke kan gennemføres uden mange frivillige hænder. Og sidst men absolut ikke mindst, har vi mange dejlige sponsorer, som støtter os med stort og småt.

 

KOM OG KIG – OGSÅ BARE FOR NYSGERRIGE

Selvom du eller dit barn ikke har lyst til at gå til ridning, kan I sagtens få en underholdende oplevelse, hvis I kommer forbi og kigger til os. I kan se på undervisningen til hverdag, eller I kan stikke forbi på en stævnedag og se det store underholdende leben af biler, trailere, heste, børn og voksne! Da vil vi også have cafeteria-telt, så du kan få slukket tørst og sult.

 

HVIS DU MØDER EN HEST PÅ DIN VEJ

Møder du en hest og rytter i omegnen af Bjergby er det muligvis en af os.

Vi rider altid så hensynsfuldt som muligt, og vi håber du vil vise hensyn også.

En hest er et flugtdyr, og uanset hvor trafiksikker den er, så kan der være situationer, den kan blive skræmt af.

 

Hvis du er bange for heste, så sig det, eller råb det til rytter på afstand.

 

Er du kørende for motor:

                      Sætte farten ned

                      Se på rytteren om situationen er rolig

                      Kør forbi hesten i så god afstand du kan

                      Hold motoren i jævn fart og dermed jævn lyd.

                      Vent med at gasse op, til du er lidt væk. Lyden er faktisk tit dét, der giver heste et chock.

 

Hvis du er på cykel:

                      Samme fremgangsmåde om ovenfor, men også:

                      Tal hele vejen frem til hesten og forbi hesten, og indgå gerne i en samtale med rytter og vejr og vind. Så hører hesten, at du virkelig bare er et menneske og ikke et uberegneligt metaldyr på jagt 😊


 

Bjergby Rideklub – Sakstrupvej 98, Bjergby – 9800 Hjørring– www.bjergbyrideklub.dk- info@bjergbyrideklub.dk